Zit uw sigaret er tussen? 

Bedankt om mee te zorgen voor de netheid in & rond onze gebouwen. 

* Gooi uw sigarettenpeuk niet op de grond -  neem ze mee! 

* Spreek rokers aan om hun sigarettenpeuk niet zomaar te dumpen op straat.  


 

 

Rookt u en gooit u thuis ook uw sigaret op de vloer? We dachten het inderdaad niet. Steeds vaker merken we echter achtergelaten sigarettenpeuken op de grond. We vinden ze o.a. rond én in onze gebouwen.

 

Wist u dat, als u uw sigarettenpeuk op de grond gooit deze in de zee belandt? We zouden het dus fijn vinden als ook u uw sigarettenpeuk niet achterlaat! Gooi ze niet op de grond. Neem ze mee in een zakasbak of gooi de gedoofde peuk in een vuilnisbak.

 

Zo helpen we het milieu, maar is het ook net iets fijner voor de buren, bezoekers en voorbijgangers. Spoor ook uw bezoekers aan om hun peuk mee te nemen. Weet dat extra poetswerk kan en zal doorgerekend worden. Als we de sluikstorter kennen, dan krijgt deze de factuur voor het opruimen.

 

We herinneren er aan dat roken in de algemene delen (de inkomhal, de lift, op de verdiepingen, in de trappenhal, ...) absoluut verboden is. Respecteer dit dan ook! We zien hier op toe.

 

Bedankt voor uw positieve medewerking! 

 

Rokers, gooi nergens uw sigarettenpeuk op de grond. Het achterlaten van sigarettenpeuken is nl. sluikstorten. Ja, ook rond onze gebouwen. De stad Oostende werkte hier een actieplan rond uit én de boetes zijn hoog.

 

Wij zijn er ons van bewust dat vele rokers hun gedoofde sigarettenpeuk niet achterlaten of op de grond gooien. Aan hen, een uitdrukkelijke dank u wel! Ook onze huurders die mee zorg dragen voor het gebouw en deze gemeenschappelijke delen willen wij uitdrukkelijk bedanken.