Huurdersbrieven voor de bewoners van Golvenstraat 4 en 6 over de heraanleg van de toegangspaden

BERICHT VAN ONZE TECHNISCHE DIENST 

De toegangspaden naar de appartementsgebouwen in Golvenstraat 4 & 6 worden vernieuwd.   

Huurdersbrief, woensdag 17 maart 2021 

 

Onze appartementsgebouwen in de Golvenstraat in Oostende hebben elk een toegangspad en een strook langs de gevel in tegels. De meeste paden zijn al enige tijd geleden heraangelegd. Enkel de toegang tot  Golvenstraat 4 en 6 stond nog op de planning om te vernieuwen. In maart 2021 worden deze werken dan toch al uitgevoerd. We zijn blij dat deze karwei kan gebeuren. Zo krijgen al onze huurders in de Golvenstraat een veiligere toegang tot hun woning. Bovendien verbeteren we zo ook het uitzicht van de straat. De huurders werden via huurdersbrief persoonlijk geïnformeerd over deze werken. 

 

Eindelijk is het zover! Onze huurders in Golvenstraat 4 en 6 krijgen een veiligere toegang tot hun woning. De toegangspaden daar waren dringend aan vernieuwing toe. De werken stonden al eerder op de planning, maar moesten door onvoorziene omstandigheden uitgesteld worden. Aannemer Deschacht bouwmaterialen BVBA heeft ons begin deze week laten weten dat deze werken nu kunnen opstarten.  

 

Vanaf - ten vroegste - donderdag 18 maart 2021 zal de aannemer het toegangspad naar de algemene inkom én ook de strook langs de gevel vernieuwen. Dit zowel voor Golvenstraat 4 als voor Golvenstraat 6.  

 

De toegang tot de appartementsgebouwen zal dus tijdelijk onderbroken zijn. De aannemer stelt wel alles in het werk om de  bewoners zo vlot en veilig mogelijk binnen en buiten te laten. De werken worden ook zo snel als mogelijk afgerond.  

 

Na deze heraanleg, zullen alle toegangspaden in de Golvenstraat vernieuwd zijn. De toegang tot alle appartementsgebouwen in de Golvenstraat zal veiliger zijn. En ook het uitzicht van de buurt zal verbeteren. In de week van 17 maart 2021 werden deze werken volledig afgerond.  

 

Aan onze huurders: Bedankt voor jouw geduld. En onze oprechte excuses voor dit toch wel late bericht. Dit was buiten onze wil. Wij hopen dat je de huurdersbrief van 17 maart 2021 nog op tijd in de brievenbus gevonden hebt. Ondervind je problemen of heb je vragen over deze werken? Aarzel niet om ons te contacteren! We zoeken samen naar een oplossing.   

--------------- 

Huurdersbrief over de heraanleg van de toegangspaden in Golvenstraat 4 & 6 (pdf - 2,8 MB)