artikelafbeelding

De verantwoordelijke voor uw woning.

Samen zorgen we voor uw woning. Een defect, schade of nodige herstelling meldt u mij best onmiddellijk. Lees verder op deze pagina het nieuws over uw woonwijk.

Bel onze dienst Gebouwenbeheer op 059 70 29 54

  • Op ma, di, wo en vr tussen 08 en 09 uur.
  • Op donderdag tussen 19.00 en 20.00 uur

 

Als ik er niet ben, dan helpen mijn collega's Ronny of Wim u met evenveel enthousiasme! Weet, wij zijn geen klusjesmannen. Wij werken voor herstellingen samen met externe aannemers. Uw melding registreren we en waar nodig maken we een werkbon. Online-meldingen behandelen we de eerstvolgende werkdag. 

Bedankt! Maarten. 

 

Wachtdienst via 059 70 29 54

Wij zijn 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 bereikbaar. Voor dringende herstellingen buiten de kantooruren en tijdens onze sluitingsdagen werken we met een wachtdienst via het nummer 059 70 29 54

 

Wat is dringend? Bel zeker onmiddellijk op voor een waterlek, een gaslek, een elektriciteitspanne of verwarmingsproblemen. 
artikelafbeelding

We brengen ons huurders digitaal samen

U kan ons al even volgen op Facebook. Nu hebben we ook per wijk een Facebookgroep exclusief voor huurders. Hier delen we info over uw wijk en/of gebouw. Word lid!

NIEUWS voor onze huurders op het Hazegras

FEBRUARI 2022 - BERICHT VAN ONZE DIENST GEBOUWENBEHEER

Opruimactie fietsenberging Fregatstraat 21 & 23 - maandag 21 februari 2022

We plannen een opkuisactie van de fietsenberging in de Fregatstraat 21 & 23. Deze actie staat gepland op maandag 21 februari 2022.

 

We maken graag volgende afspraken omtrent de fietsenbergingen: 

* de fietsenberging is enkel voor bewoners die effectief fietsen. Sluit daarom telkens de deur van de fietsenberging.

* Brommers, rollators, kinderwagens, ... horen NIET in de fietsenberging. 

* De fietsenberging is GEEN werkplaats! Alle werkmateriaal zal ook verwijderd worden. 

* Kapotte fietsen (met platte banden, zonder zadel, zonder ketting, ...) worden sowieso verwijderd. 

 

BELANGRIJK! Voor de veiligheid van onze huurders, moet de doorgang in de inkomhal, in de trapzaal, op de verdiepingen, ... altijd vrij zijn. Ook de brandweer en ambulanciers moeten vlot binnen kunnnen. Bewoners gebruiken best de fietsenberging. Bezoekers plaatsen hun fiets op het openbaar domein. Fietsen die de doorgang belemmeren, worden zonder verwittiging verwijderd. 

 

Bent u huurder in Fregatstraat 21 of 23? 

Fietst u en staat uw fiets in de fietsenberging? Hang er dan uiterlijk tegen zondag 20 februari 2022 het bandje aan dat u van ons ontvangen hebt. Alle huurders werden per brief geïnformeerd over deze actie en de afspraken daaromtrent. In een volgende fase wordt de fietsenberging genummerd, ook daar zullen we u over informeren.

 

Laat ons samen de fietsenberging op orde zetten en houden! 

 

Dank aan onze huurders op het Hazegras voor de positieve medewerking! 

 

------------

MEI 2021 - BERICHT VAN ONZE DIENST GEBOUWENBEHEER & ONDERHOUD

Energiedeskundigen-in-opleiding leren EPC voor gemeenschappelijke delen opstellen in ons gebouw Baken - Lijndraaiersstraat

Wij stellen onze gebouwen soms open voor onderwijs en opleidingen. Zo ook voor de leerlingen van onze energiedeskundige. Hij heeft toestemming gekregen om in de gemeenschappelijke delen van het gebouw Baken (Lijndraaiersstraat 32) een cursus over het Energieprestatiecertificaat (EPC) te geven aan energiedeskundigen-in-opleiding. Zij leren zo in de praktijk hoe ze een EPC voor de gemeenschappelijke delen moeten opmaken.

 

Deze opleiding gaat door op dinsdag 18 mei 2021 tussen 13u en 21u. De leerlingen betreden in kleine groepjes het gebouw (coronaproof). Onze huurders kregen een brief in de bus met alle praktische informatie over deze opleidingdsdag.

 

Wij vinden het alvast fijn om op deze manier te kunnen bijdragen aan de opleiding van deze energiedeskundigen in spe.

 

Naar de huurdersbrief van mei 2021 voor de huurders van Lijndraaiersstraat 32