artikelafbeelding

De verantwoordelijke voor uw woning.

Samen zorgen we voor uw woning. Een defect, schade in de woning / de algemene delen of nodige herstelling meldt u mij best onmiddellijk. Lees verder op deze pagina het nieuws over uw woonwijk.

Bel onze dienst Gebouwenbeheer op 059 70 29 54

  • Op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag tussen 08 en 09 uur.
  • Op donderdag tussen 19.00 en 20.00 uur

 

Als ik er niet ben, dan helpen mijn collega's Ronny of Wim u met evenveel enthousiasme! Weet wel, wij zijn geen klusjesmannen. Wij werken voor herstellingen samen met externe aannemers. Uw melding registreren we en waar nodig maken we een werkbon. Online-meldingen behandelen we de eerstvolgende werkdag. 

 

Bedankt! Maarten. 

 

Wachtdienst via 059 70 29 54

 

Wij zijn 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 bereikbaar.

 

Voor dringende herstellingen buiten de kantooruren en tijdens onze sluitingsdagen werken we met een wachtdienst via het nummer 059 70 29 54

 

Wat is dringend? Bel zeker onmiddellijk op voor een waterlek, een gaslek, een elektriciteitspanne of verwarmingsproblemen. 

NIEUWS voor onze huurders op het Hazegras

MEI 2021 - BERICHT VAN ONZE DIENST GEBOUWENBEHEER & ONDERHOUD

Energiedeskundigen-in-opleiding leren EPC voor gemeenschappelijke delen opstellen in ons gebouw Baken - Lijndraaiersstraat

Wij stellen onze gebouwen soms open voor onderwijs en opleidingen. Zo ook voor de leerlingen van onze energiedeskundige. Hij heeft toestemming gekregen om in de gemeenschappelijke delen van het gebouw Baken (Lijndraaiersstraat 32) een cursus over het Energieprestatiecertificaat (EPC) te geven aan energiedeskundigen-in-opleiding. Zij leren zo in de praktijk hoe ze een EPC voor de gemeenschappelijke delen moeten opmaken.

 

Deze opleiding gaat door op dinsdag 18 mei 2021 tussen 13u en 21u. De leerlingen betreden in kleine groepjes het gebouw (coronaproof). Onze huurders kregen een brief in de bus met alle praktische informatie over deze opleidingdsdag.

 

Wij vinden het alvast fijn om op deze manier te kunnen bijdragen aan de opleiding van deze energiedeskundigen in spe.

 

Naar de huurdersbrief van mei 2021 voor de huurders van Lijndraaiersstraat 32