artikelafbeelding

De verantwoordelijke voor uw woning.

Samen zorgen we voor uw woning. Een defect, schade in de woning / de algemene delen of nodige herstelling meldt u mij best onmiddellijk. Lees verder op deze pagina het nieuws over uw woonwijk.

Bel onze dienst Gebouwenbeheer op 059 70 29 54

  • Op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag tussen 08 en 09 uur.
  • Op donderdag tussen 19.00 en 20.00 uur

 

Als ik er niet ben, dan helpen mijn collega's Ronny of Maarten u met evenveel enthousiasme! Weet wel, wij zijn geen klusjesmannen. Wij werken voor herstellingen samen met externe aannemers. Uw melding registreren we en waar nodig maken we een werkbon. Online-meldingen behandelen we de eerstvolgende werkdag. 

 

Bedankt! Wim.

 

Wachtdienst via 059 70 29 54

 

Wij zijn 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 bereikbaar.

 

Voor dringende herstellingen buiten de kantooruren en tijdens onze sluitingsdagen werken we met een wachtdienst via het nummer 059 70 29 54

 

Wat is dringend? Bel zeker onmiddellijk op voor een waterlek, een gaslek, een elektriciteitspanne of verwarmingsproblemen. 

NIEUWS voor onze huurders in de Vogelwijk

OKTOBER 2021 - BERICHT VAN DE OOSTENDSE HAARD & ARKTOS 

UITNODIGING BUURTVERGADERING - donderdag 07 oktober 2021 om 18.30 uur

Arktos neemt vanaf oktober 2021 zijn intrek in het buurthuisje in de Patrijsstraat. Zij delen dit huisje met de buurtwerking. Het team van Arktos licht graag hun plannen toe over de extra functie die ze willen geven aan het buurthuisje: een vormingshuis voor kinderen, tieners en jongeren uit de buurt. De Oostendse Haard wil, als eigenaar van het huisje, graag samen met Arktos eens praten & afspraken maken met de wijkbewoners van de Vogelwijk. Wij horen uiteraard graag jouw gedacht!

 

Iedereen is van harte welkom!

 

Alle inwoners van de Vogelwijk kregen persoonlijk een uitnodiging in de brievenbus. 

-----------