artikelafbeelding

De verantwoordelijke voor uw woning.

Samen zorgen we voor uw woning. Een defect, schade of nodige herstelling meldt u mij best onmiddellijk. Lees verder op deze pagina het nieuws over uw woonwijk.

NIEUWS voor onze huurders in de Vogelwijk

Bel onze dienst Gebouwenbeheer op 059 70 29 54

  • Op ma, di, wo en vr tussen 08 en 09 uur.
  • Op donderdag tussen 19.00 en 20.00 uur

 

Als ik er niet ben, dan helpen mijn collega's Ronny of Maarten u met evenveel enthousiasme! Weet, wij zijn geen klusjesmannen. Wij werken voor herstellingen samen met externe aannemers. Uw melding registreren we en waar nodig maken we een werkbon. Online-meldingen behandelen we de eerstvolgende werkdag. 

Bedankt! Wim.

 

Wachtdienst via 059 70 29 54

Wij zijn 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 bereikbaar. Voor dringende herstellingen buiten de kantooruren en tijdens onze sluitingsdagen werken we met een wachtdienst via het nummer 059 70 29 54

 

Wat is dringend? Bel zeker onmiddellijk op voor een waterlek, een gaslek, een elektriciteitspanne of verwarmingsproblemen. 
artikelafbeelding

We brengen onze huurders digitaal samen

U kan ons al even volgen op Facebook. Nu hebben we ook per wijk een Facebookgroep exclusief voor huurders. Hier delen we info over uw wijk en/of gebouw. Word lid!
artikelafbeelding

Publieke raadpleging & participatiemoment

Oostende is gestart met de ontwikkeling van het RUP Vogelwijk. Op 14 maart 2022 vindt een eerste participatiemoment plaats. Meer weten over het RUP en inschrijven:
artikelafbeelding

Zitdag in Patrijsstraat 1

Zij maken mensen in maatschappelijk kwetsbare situaties wegwijs in de Belgische gezondheidszorg. Ze houden zitdag in het buurthuis op de 1e en 3e dinsdag van de maand van 14u30 -16u30.

MEI 2022 -  

OPNAMES ONDER VUUR - woensdag 11 mei 2022 Spechtstraat

 

Het tweede seizoen van de één-fictiereeks 'Onder Vuur' wordt opgenomen in Oostende. In de reeks komen ook een aantal noodsituaties in beeld. Geen paniek: dit is fictie! De lokale politie en de Brandweer zijn op de hoogte en zelfs ter plaatse. De crew strijkt hiervoor ook neer in de Spechtstraat, in de Vogelwijk op woensdag 11 mei 2022. Eén van de leegstaande woningen daar vormt het decor voor een brand. 

 

Voor de veiligheid van bewoners, passanten en van de filmploeg geldt er op 11 mei 2022 van 5.30 tot 22.00 uur een parkeerverbod in de Fazantstraat en in de Kievitstraat. Gezien de impact van de opnames nodigt productiehuis Geronimo u uit op een online-informatievergadering op maandag 09 mei om 17.00 uur (mail naar Sanne om u in te schrijven). 

 

KOM EEN IJSJE ETEN - woensdag 11 mei 2022 om 14.30 uur

Als return voor de buurt, komt de ijskar langs op woensdag 11 mei 2022 om 14.30 uur in de Arendstraat. Iedereen is van harte welkom om een ijsje te komen eten!

 

Alle inwoners van de Vogelwijk kregen hierover een bewonersbrief van de stad Oostende in de bus. 

----------- 

OKTOBER 2021 - BERICHT VAN DE OOSTENDSE HAARD & ARKTOS 

UITNODIGING BUURTVERGADERING - donderdag 07 oktober 2021 om 18.30 uur

Arktos neemt vanaf oktober 2021 zijn intrek in het buurthuisje in de Patrijsstraat. Zij delen dit huisje met de buurtwerking. Het team van Arktos licht graag hun plannen toe over de extra functie die ze willen geven aan het buurthuisje: een vormingshuis voor kinderen, tieners en jongeren uit de buurt. De Oostendse Haard wil, als eigenaar van het huisje, graag samen met Arktos eens praten & afspraken maken met de wijkbewoners van de Vogelwijk. Wij horen uiteraard graag jouw gedacht!

 

Iedereen is van harte welkom!

 

Alle inwoners van de Vogelwijk kregen persoonlijk een uitnodiging in de brievenbus. 

-----------