Word vrijwilliger in ons Sneeuwteam

Samen houden we het voetpad sneeuw- en ijsvrij!

Het is in Oostende en Bredene verplicht om zelf jouw voetpad sneeuw- en ijsvrij te houden. Ook voor de appartementen. De Oostendse Haard organiseert daarom sinds enkele jaren een extra dienstverlening: het sneeuwruimen. Voor deze extra dienst, kunnen we in sommige straten een beroep doen op vrijwilligers. Dit zijn huurders die deze taak op zich nemen. Wij stellen dan materiaal en strooizout ter beschikking.

 

Wil je vrijwillige sneeuwruimer worden voor jouw straat? Laat het ons weten! 

OPROEP: word vrijwilliger in ons Sneeuwteam

Meld je bij ons aan via één van onderstaande wegen ...

  • ... telefonisch op het nummer 059 70 29 54
  • ... per mail op info@oostendsehaard.be.
  • ... door het invulformulier hieronder in te vullen en te verzenden. We gebruiken de gegevens die je via dit formulier invult enkel voor communicatie over ons Sneeuwteam.

Samenwerking met externe firma stopgezet

Waar er geen vrijwilligers zijn, lieten we tot voor kort een externe firma sneeuwruimen. De kosten hiervoor rekenden we door aan de huurders. Helaas lopen deze extra kosten extreem hoog op.

 

De Oostendse Haard heeft daarom in januari 2021 beslist om deze extra dienstverlening via een externe firma stop te zetten. Hoge extra kosten doorrekenen vinden wij onverantwoord. We werken wel nog met vrijwillige sneeuwruimers en proberen ons sneeuwteam ook uit te breiden.