De Oostendse Haard bouwt en renoveert ... 

... aan een gezonde woningmix van sociale huurwoningen en sociale huurappartementen in Oostende en Bredene. We stellen je graag onze toekomstige woonprojecten voor. We bouwen nieuwe woningen en renoveren structureel ook onze bestaande woningen. En zo groeit ons patrimonium op een kwaliteitsvolle en duurzame manier.   

Kwaliteit staat bij ons voorop 

Wij willen dat mensen in een goede woning kunnen leven. En zo kansen krijgen. We bouwen en renoveren met milieubewuste en energiebesparende woningen als resultaat. Een betaalbare huurprijs, een bewuste energiefactuur en lage algemene kosten zijn ons doel.

Aangename woonomgeving

Als sociale huisvestingsmaatschappij staan we heel dicht bij onze huurders en kandidaat-huurders. Samen met de stad Oostende, gemeente Bredene en onze partners streven we naar een aangename woonomgeving

artikelafbeelding

Woonproject 'Groenzicht'

In juni 2021 startte de bouw van 'Groenzicht' in de Noordhofstraat. Een woonproject met 2 meergezinswoningen van 1 of 2 slaapkamers.
artikelafbeelding

Woonproject 'Met Zicht'

Op de unieke locatie aan de Spuikom komt het woonproject “Met Zicht” met 13 woningen en 60 appartementen. De wijk zal zo een volledig nieuw uitzicht krijgen.

Deze pagina is nog in verdere opbouw

De Oostendse Haard heeft nog veel meer toekomstige woonprojecten. Deze verschijnen hier ook binnenkort.