De Oostendse Haard werkt coronaproof in code groen

We werken sinds 20 september 2021 in code groen. Tijdens deze code groen mogen wij onze werking terug hervatten zoals voorheen. Volgens het het protocol woningmarkt zijn er in het scenario groen geen risico's. Alles verloopt zoals in de periode vóór Covid-19. Er is een vaccin beschikbaar en/of er is groepsimmuniteit bereikt. Alle contacten kunnen plaatsvinden. Wij organiseren ons in deze fase nog steeds met gezond verstand in onze contacten en met regelmatige handhygiëne. Dit zowel voor de inschrijvingen, het ondertekenen van huurovereenkomsten, de plaatsbeschrijvingen, herstellingen en de plaatsbezoeken. De gezondheid van jullie, onze huurders, onze kandidaat-huurders, van ons team en onze partners staat voorop. 

 

Actualisatie uitgesteld tot 2022

Het updaten van de wachtlijst voor onze kandidaat-huurders wordt uitgesteld en zal pas in 2022 gebeuren. De Vlaams Regering heeft dit op 04 juni 2021 zo beslist. Meer details over deze actualisatie van deze wachtlijst volgen binnenkort. Wil je je plaats op de wachtlijst kennen? Deze kan je opvragen via onze webpagina 'Rangschikking opvragen'

 

artikelafbeelding

Hoe verloopt een herstelling in deze coronatijden?

Noodzakelijke werken, onderhouden en herstellingen worden langzaamaan ook in bewoonde woningen weer aangevat. Alle opgelegde voorzorgsmaatregelen van de overheid worden strikt gevolgd. We overlopen met jou hoe een herstelling in deze coronatijden verloopt: