Naar de woonmaatschappij: we bundelen onze krachten tegen juli 2023

 

De sociale huisvestingsmaatschappijen en sociale verhuurkantoren in Vlaanderen slaan de komende tijd de handen in elkaar. Over heel Vlaanderen komen er 42 woonmaatschappijen. 

 

De Oostendse Haard zal vanaf 01 juli 2023 met De Gelukkige Haard, SVK Koepel Bredene-Oostende, SVK Woondienst JOGI en WoonWel een nieuwe woonmaatschappij vormen. Deze organisatie zal actief zijn in Bredene, Gistel, Ichtegem, Middelkerke, Oostende en Oudenburg (= regio Midden-Kust). 

 

We bouwen momenteel volop aan onze nieuwe organisatie. Het doel is om een hefboom te zijn voor maatschappelijke ontwikkeling door een kwaliteitsvol en betaalbaar (t)huis aan te bieden voor wie het nodig heeft. Een naam is er nog niet, maar weet dat we ervaring bundelen met zo'n 100 personeelsleden en niemand zullen achterlaten. 

 

Hier leest u alvast alle updates over de woonmaatschappij-in-wording!

artikelafbeelding

Sara Casteur wordt Algemeen directeur

Vijf woonactoren bundelen tegen 01 juli 2023 de krachten. Een ervaren team met Sara Casteur als Algemeen directeur zal het sociaal wonen in Bredene, Gistel, Ichtegem, Middelkerke, Oostende en Oudenburg organiseren.

 

GOED OM WETEN

Voor u verandert er nu helemaal niets! De Oostendse Haard werkt tot 30 juni 2023 verder. Onze dienstverlening en uw contactpersonen blijven voorlopig dus nog dezelfde.

 

Zodra we weten hoe u onze nieuwe woonmaatschappij zal kunnen bereiken, welk bankrekeningnummer we zullen hebben en wie uw aanspreekpunten zullen zijn, komen we bij u terug!

 

Hebt u in de tussentijd vragen hierover? 

Surf dan naar www.sociaalwonen.be 

Niet zo digitaal? Contacteer ons dan gerust via info@oostendsehaard.be of 059 70 29 54

artikelafbeelding

Vragen & antwoorden

Via deze link leest u de meest gestelde vragen over de veranderingen binnen de sociale huisvestingssector. Selecteer de categorie waartoe u behoort en ontdek een overzicht met alle vragen en antwoorden voor uw situatie.