Renovaties

Naast onze diverse nieuwbouwprojecten in uitvoering of ontwerp blijven we ook sterk inzetten op de grondige renovatie van de bestaande woningen. 

Er werd ook verder volop ingezet om de bestaande woningen energiezuiniger te maken door het plaatsen een betere dakisolatie, spouwisolatie, het vervangen van de bestaande cv-installaties, het vervangen van het buitenschrijnwerk en het plaatsen van super-isolerende beglazing. Met deze maatregelen stellen we alles in het werk om de doelstellingen, die Vlaanderen ons heeft opgelegd, tegen 2020 te halen.

Over het hele patrimonium zijn we voortdurend bezig met het onderhoud van en herstellingen aan onze woningen. Deze relatief kleinere werken zijn minder opvallend, maar wel noodzakelijk om onze woningen kwaliteitsvol te blijven verhuren.

U vindt hieronder een greep van onze huidige renovatieprojecten:

  • Totale renovatie van een aantal woningen in de wijk "Stene": Fazantstraat, Reigersplein en Pauwenplein;
  • Totale renovatie van een aantal woningen in de Vuurtorenwijk: Jan Diericksenstraat, Van Hembdenstraat en Voorhavenlaan;
  • Totale renovatie van een aantal woningen in de wijk "Westerkwartier": Werkzaamheidstraat, Verenigingstraat en Spaarzaamheidstraat;
  • Totale renovatie van een aantal woningen te Bredene: Noordhofstraat, Maurice Lagravièrestraat en Noord-Edestraat.